Menu
WomanOnly

Recept na skvělou rybí pomazánku. Zachutná vám nejen ke svačině

Ke svačině na cestách nebo doma k večeři. Rybí pomazánka bezpochyby najde ve vaší kuchyni své uplatnění. Tak se do ní pusťme.

Základ tvoří samozřejmě konzervované rybičky, které doplníme pomazánkovým i klasickým máslem. Pak už je důležité jen pomazánku dobře ochutit.

Na pomazánce není co zkazit, můžeme ji jen vylepšovat. Navíc lze přidat česnek, nastrouhané vařené vejce nebo kyselou okurku. S takovou pomazánkou se nemusíme bát vyrukovat ani na oslavu či jiný večírek.

Proč jíst ryby. Vybrali jsme 5 látek, které vaše tělo potřebuje

Na 4 porce:

  • 1 konzerva sardinek v oleji
  • 150 g pomazánkového másla
  • 50 g másla
  • 1 lžíce hořčice
  • 2 lžičky citronové šťávy
  • 1 menší cibule
  • sůl, pepř

Rybí pomazánka postup:

1. Smícháme obě másla, přidáme rybičky a pořádně rozmixujeme.

2. Přidáme hořčici, citronovou šťávu a nadrobno nakrájenou cibuli. Vše důkladně smícháme, ochutíme solí a pepřem. Po namazání zdobíme kyselou či salátovou okurkou, rajčetem, cibulí nebo čerstvými bylinkami.

Ohodnoťte tento recept:
4,4
Právě čtete

Recept na skvělou rybí pomazánku. Zachutná vám nejen ke svačině