×
WomanOnly

Recept na grilovaný hermelín s cuketou: Grilujte netradičně!

grilovaný hermelín
Foto: Alena Menšíková

Hermelín je klasická chuťovka k pivu, předkrm, zkrátka takzvaně něco malého k zakousnutí. Ale grilovaný hermelín, to je sousto pro labužníky, které ocení i vegetariáni. S naším receptem si ho můžete připravit sami.

Příprava tohoto skvělého jídla je velice jednoduchá a budete ji mít na stole během patnácti minut.

Ingredience:

  • 4 hermelíny
  • 1 ks cukety
  • olivový olej
  • grilovací koření

Cuketu oloupejte a nakrájejte na kostičky. Posypte ji kořením na grilovanou zeleninu a po částech zabalte do alobalu. Hermelín naložte do marinády, kterou připravíte z jakéhokoli grilovacího koření smíchaného s olivovým olejem.

Jak na dokonalý nakládaný hermelín? Vyhněte se těmto chybám!

Poté jednotlivé hermelíny také zabalte do alobalu, a to velmi pečlivě, aby se vám marináda nevylila. Dejte balíčky alobalu na gril a grilujte asi pět až sedm minut z každé strany. K hermelínu si můžete dát sklenku vína a jako přílohu čerstvý chléb nebo jiné pečivo.

5/5 - (1 vote)
5/5 - (1 vote)


Diskuse

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*