Menu
WomanOnly
Předkrmy Snadné

Recept na vařený vepřový bůček na chleba. S tímto nadchnete

Markéta Pešková

Markéta Pešková

Doba přípravy: 1 hod 15 min

Na bujaré veselí zejména doplněné o popíjení alkoholu není nic lepšího, než si dopřát pořádné a nejlépe mastmější jídlo. Proto by vám na hodovním stole určitě neměl chybět chléb s bůčkem. Příprava je velmi snadná a všichni jej ocení.

Suroviny

6 porcí

Postup přípravy

  1. Maso dáme vařit do papiňáku, mělo by být celé ponořené ve vodě. Přidáme 3 lžičky soli a rozdrcenou palici česneku. 
  2. Po uvaření masa jej vykostíme a obalíme v paprikové vegetě. Na závěr dáme ztuhnout do lednice a při servírování krájíme na tenké plátky a klademe na chleba.

TIP: Při hodování nezapomeňte naservírovat křen, hořčici nebo třeba domácí jogurtový dip na sto způsobů. Žádné hodování se navíc neobjede bez vychlazeného piva či červeného vína.

Ohodnoťte tento recept:
0
Právě čtete

Recept na vařený vepřový bůček na chleba. S tímto nadchnete